Hodnocení blogů.

5. ledna 2013 v 18:49 | monika-es |  ALL
Hmmm, nemám co dělat a tak jestli někdo chce abych mu ,,OHODNOTILA" blog ať mi sem napíše. Rozhodně vám napíšu všechno upřímně. Ale nemyslím to zle. Berte to tak, že každému se prostě líbí něco jiného. :))))))))))

Takže odvážlivci , haaaaaaaaaaaaaha. Napište mi sem:
název blogu; jak dlouho bloguješ; co si myslíš o svém blogu (vzhled, a tak celkově)

Až váš blog ohodnotím napíšu vám. A klidně bych byla ráda, kdyby jste si to zveřjnili. O:-)
No a co budu hodnotit?
první dojem; design; obsah článků - aktivita
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Bo Boo Bo Boo | Web | 5. ledna 2013 v 18:54 | Reagovat

smilerska.blog.cz
Bloguju už 4 roky,..:)
Vzhledově mi vyhovuje, možná je trochu moc tmavý ale mě se to líbí. Články se mi líbí jak které, třeba ty diary tak když je pak čtu tak nevím. Píšu taky články se závažnými tématy třeba Šikana, vztah na dálku a tak. :)

2 Baška Baška | Web | 5. ledna 2013 v 19:08 | Reagovat

název blogu; http://komu-sa-nepacim-nech-sa-nepozera.blog.cz/
jak dlouho bloguješ; dlho no tento mám len 4 mesiace možno 5
co si myslíš o svém blogu (vzhled, a tak celkově)Že sa proste snažím no =D to musí posúdiť niekto iný no a na to si teraz ty =D

3 Lenny_Po Lenny_Po | Web | 5. ledna 2013 v 19:17 | Reagovat

lenny-po.blog.cz
dohromady asi 6 let ale tenhle blog mám 1 rok a 4 měsíce ;)
asi to bude znít divně ale vážim si ho ;) je to blog kterej mám nejdíl ze všech :)

4 Simi Maple Simi Maple | Web | 5. ledna 2013 v 21:01 | Reagovat

noita.blog.cz
celkově asi 6 let, na tomto blogu to budou 2 roky
mám ho ráda a snažím se psát kvalitní články :) mám ho ze všech svých blogů nejdéle

5 DIYLenka DIYLenka | Web | 6. ledna 2013 v 12:22 | Reagovat

diylenka.blog.cz
jeden rok
tak snažím sa byt aktivna , a chcela by som aby bol čo najkvalitnejší :)

6 *Ejdrien* *Ejdrien* | Web | 6. ledna 2013 v 12:31 | Reagovat

No kočka škrábe hodně to je fakt :/ Já mám zase v pokoji podlahu takže by jí asi pěkně ničila no..:D Ale stejně bych jí chtěla.ale mamka je proti všemu :D Měla jsem potkana ale už umřel a další takové zvíře mamka už prostě nechce žádné..:D

7 *Ejdrien* *Ejdrien* | Web | 6. ledna 2013 v 12:42 | Reagovat

Já sem zase doma říkala že jak uvidím někde kotě tak ho hned beru do kapsy :D ale myslím že kdyby mi ho kámoška donesla tak by taky nic neřekli no :D

8 Anča ^_^ Anča ^_^ | E-mail | Web | 6. ledna 2013 v 12:54 | Reagovat

www.anetwolflun.blog.cz/
Mno bloguju už pěkných pár let :D :D jinak tento blog mám měsíc :)
Můj blog je autorský, ve svých článcích se snažím lidem něco zdělit O.o

Napiš, jestli mě budeš hodnotit, a až to budeš mít :)

9 Denisa Denisa | Web | 6. ledna 2013 v 13:13 | Reagovat

děkuju za milý komentář :)

a chci ohodnotit!! :)
www.anorexiee.blog.cz
bloguju už asi 3 roky
můj vzhled se mi líbí :)

10 Say Say | Web | 6. ledna 2013 v 13:20 | Reagovat

www.what-i-see.blog.cz
bloguju asi tak 3 roky,ale tenhle blog mám asi tak 4 měsíce :-)
včera jsem udělala nový vzhled..takový jednoduchý...jednoduchost se mi líbí,ale možná ještě něco pozměním :-)

Až ho ohodnotíš dala by jsi mi vědet na blog? :-)

11 Infinity Infinity | Web | 6. ledna 2013 v 15:48 | Reagovat

moje-iluze.blog.cz
Bloguju rok a půl.
Vzhled mého blogu se mi líbí a jsem spokojená i s obsahem. :-) Píšu většinou o věcech z mého života, o mých myšlenkách a nějaké recenze. :)

12 Sabí Sabí | Web | 6. ledna 2013 v 19:14 | Reagovat

www.crazylifestory.blog.cz
pár měsíců;)
Vzhled se mi celkem líbí, a obsah ? mohlo by to být lepší,ale i tak:)

13 Kejt Kejt | Web | 6. ledna 2013 v 20:16 | Reagovat

- www.pasikd.blog.cz
- Na tomhle blogu rok a čtvrt, celkově asi 5-6 let.
- Vzhled jsem si dělala sama, asi tak po třetí, takže si nemyslím, že je dobrý, ale jsem s ním spokojená. Píšu převážně témata, která mě něčím zaujmou, povídky, recenze (nově) a témata týdne. Blog autorský, snad jen až na obrázky (weheartit, tumblr).

14 Te^^ Te^^ | Web | 7. ledna 2013 v 20:35 | Reagovat

mynetsworld.blog.cz
tento blog mám od června, ale jinak bloguji už dýl
vzhled se mi líbí a obsah..jak kdy, s tím moc spokojená nejsem, chtěla bych psát delší a smysluplnější články :)

15 Denileat Denileat | Web | 7. ledna 2013 v 20:45 | Reagovat

awesom-e-vil.blog.cz
tento blog jede jen pár měsíců, ale bloguji už asi 2 roky
já jsem se vším na blogu spokojená :D

16 Verča Verča | Web | 10. května 2013 v 12:48 | Reagovat

http://kospiracni-teoriee.blog.cz
blog mám měsíc a půl :)
mně se líbí :)

potom dej vědět na můj blog, děkuju :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama