HODNOCENÍ BLOGŮ 0.2

7. ledna 2013 v 11:49 | monika-es |  ALL
- slečna Şimi Maple / http://noita.blog.cz/
První dojem dobré, ikdyž já osobně už neumím přijít na chuť té modré, ale jinak je to dobré! :-) Není to sice žádnej vymakanej špičkovej design, ale mě se celkem líbí. Až na tu mě né moc příjemnou modrou :D Ale to je o vkusu. Tzn. za první dojem a design - 7b.

Články nejsou nijak přehnaně dlouhé. Píšeš o tom co tě baví, fotíš dobré fotky. Tzn. za články 9b.
Celkové hodnocení 16b. Přemejšlela jsem co ti vytknout a není toho moc co vytknout. Takže jen tak dále! :-)


- slečna diylenka / http://diylenka.blog.cz/
První dojem, né že by špatný, ale ani mě to ničím neuchvátilo. Líbí se mi záhlaví to ano, ale jinak mi to příjde takové nijaké, nevím něco mi tam nesedí, ale nevím co. Tzn. za první dojem a design 6b.

Články jsou super, děláš rozhovory, přidáváš nějaké fotky, točíš videa. Moc dobré! :-) Tzn. za články 10b. !
Celkové hodnocení 16b. Ten design mě zrovna neočaroval, ale články máš opravu super!! :-)

- slečna Anča ^_^ / http://anetwolflun.blog.cz/
První dojem .. hmm, ani nevím jak to správně vyjádřit. Design se mi líbí, ale je toho tam strašně moc, ta animačka, ty popisky v menu, nevím uplně se mi to tam nelíbí. A zase těch milion obrázků v menu, mě už tohle nějak omrzelo a nedokážu tomu znovu přijít na chuť. Tzn. za první dojem a design 5b.

Články jsou celkem zajímavé, píšeš deníčky, ale i články na různá témata. Články se mi líbí :-) Tzn. za články 9b.
Celkové hodnocení 14b. Jsi na dobré cestě, jen tak dál. :-)

První dojem dá se říct dobrý, design je jemný, nic nebije do očí, není přeplácaný. Jednoduchý, ale dobrý! :-) Tzn. za první dojem a design 8b.

Články jsou super. Ráda je čtu. Takže u těch ti nemám co vytknout, možná akorát to, že nepřibejvá aspoň každý článek denně a necháš nás čekat klidně i několik dnů! :D Tzn. za články 9b.
Celkové hodnocení 17b. Nejradši bych ti dala plný počet, protože mám tvůj blog ráda, ale musím být fér vůči ostatním! :D:D No takže jen tak dále! :-))))

Pro dnešek zatím vše, nejradši bych vás ohodnotila už všechny, ale dá to docela zabrat, hlavně pak ty kilometrový články, koho zajímají, že :-D No ale kdo další chce ohodnotit blog ať píše SEM! :-)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 DIYLenka DIYLenka | Web | 7. ledna 2013 v 11:53 | Reagovat

Ďakujem :) vážim si to že si bola uprimna nemám rada hodnotenia kde slečna dá všetkym plný počet :D :) Ďakujem ešte raz

2 Say Say | Web | 7. ledna 2013 v 16:10 | Reagovat

Tak to bych nečekala! :-) Moc jsi mě potěšila :-) Abych pravdu řekla,čekala jsem větší kritiku :-D Jsem ráda,že se ti můj blog líbí děkuji :-*

3 Say Say | Web | 7. ledna 2013 v 16:21 | Reagovat

Je pravda,že s článkama čekám,ale není to proto že by se mi nechtělo,ale radši čekám..aspon mám čas si promyslet další článek pro vás udělat fotky atd.. :-) :-D

4 Michal (ka) Michal (ka) | Web | 7. ledna 2013 v 16:24 | Reagovat

Já už ho jednou viděla, ale nějak extra se mi ten film nelíbil :D Ale tak nebyl špatnej :D

5 Simi Maple Simi Maple | Web | 7. ledna 2013 v 16:24 | Reagovat

díky no jak teď koukám tak s emi ta modrá už taky moc nelíbí..:D:D ale nebudu to už měnit :D každopádně díky za pochvalu fotek!:)

6 *Ejdrien* *Ejdrien* | Web | 7. ledna 2013 v 16:45 | Reagovat

Já už taky na střední nesimuluju :D Kdysi když sem byla v prváku na jiné škole tak tam sem chodit nechtěla :D to sem simulovala,ale na téhle střední jsem díkybohu spokojená! :)) Ale mamka si asi myslí že ne :D

7 *Ejdrien* *Ejdrien* | Web | 7. ledna 2013 v 16:45 | Reagovat

Já už taky na střední nesimuluju :D Kdysi když sem byla v prváku na jiné škole tak tam sem chodit nechtěla :D to sem simulovala,ale na téhle střední jsem díkybohu spokojená! :)) Ale mamka si asi myslí že ne :D

8 Say Say | Web | 7. ledna 2013 v 17:10 | Reagovat

Na webu je článek o tvém hodnocení :-) kdyby ses chtěla kouknout.. :-)

9 Sabí Sabí | Web | 7. ledna 2013 v 17:50 | Reagovat

já už se těšííím na hodnocení až budeš hodnotit můj blog -.-:D:-* to bude nula bodů:(:D:3 néé super hodnocení, krásně si to ohodnotila:)

10 Denileat Denileat | Web | 7. ledna 2013 v 20:43 | Reagovat

Jé, moc skvěle hodnotíš, také si nechám ohodnotit od tebe blog :)

11 Ell Ell | Web | 8. ledna 2013 v 18:23 | Reagovat

žádnou z nich jsem neznala :D

12 S-hejvi S-hejvi | Web | 8. ledna 2013 v 20:32 | Reagovat

pěkné hodnocení..taky se přihlásím:)

13 r3d3yes r3d3yes | E-mail | Web | 8. ledna 2013 v 20:55 | Reagovat

ježiš dík, to hrozně potěší! hlavně když si někdo všimne že to dělam podle svého :D ten můj styl prostě si chci udržet ne :D nesnášim takový to tuctový, tak snad se to něčím odlišuje. jinak musím říct, že za dobu co tak navštěvuju tvůj blog jsi se s dizajnama hoooodně posunula! tenhle je fakt luxusní a dobře promakanej ! C:

14 r3d3yes r3d3yes | E-mail | Web | 8. ledna 2013 v 20:58 | Reagovat

jo kdyby se ti chtělo jakože teď určitě hodnotíš hodně tak si klidně vem do parády i mě, zajímal by mě tvůj názor c:

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama